Hørkram og Kvalitet

Vi skaber tryghed for vores kunder

Vi er certificeret efter den internationale Fødevarestandard IFS Logistics og arbejder målrettet efter kvalitetsstyringssystemer.

Det vigtigste for os er, at vores kunder kan stole på, at alle vores leverancer er i orden - både hvad angår fødevaresikkerhed, den rigtige vare, den rigtige kvalitet, den rigtige mængde, leveret til aftalte tid og på aftalte sted.

Den internationale Fødevarestandard IFS Logistics har til formål at sikre kvalitet og gennemsigtighed i forsyningskæden.

Vi arbejder dermed efter et kvalitetsstyringssystem, som dækker vores logistiske aktiviteter, herunder oplagring, transport og distribution for de fødevarer, som vi markedsfører.

Hørkrams leveringssikkerhed ligger på over 99,5 % og er et højprioritetsområde

Vi har en meget høj leveringssikkerhed gennem en samlet lagerkapacitet på 48.000 m2. og vores interne procedurer. Vi gennemgår nøje de indkomne ordrer, dobbelttjekker pakning af varerne og har detaljeret turplanlægning.

Vi har ydermere ekstra beredskab i form af ekstra vogne og en stab af konsulenter som sikrer, at vi kan servicere vores kunderne ved evt. forsinkelser, fejlbestillinger, mangler mv.